Boer Boris en de dino

Prijs € 14,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Ted van Lieshout

Hardback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 'Boer Boris en de dino' ontdekt het bekendste boertje van Nederland iets buitengewoons. Dit negentiende deel in de serie van de geprezen prentenboekmakers Ted van Lieshout en Philip Hopman brengt Boer Boris weer in actie. Als hij zijn land omploegt voor suikerbieten, loopt zijn ploeg vast. Wat kan er aan de hand zijn? Tot hun verbazing vinden Boer Boris, Berend en Sam een reusachtig bot in de ploegenschaar! Maar van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot? Samen gaan ze op onderzoek uit en beginnen te graven. Al snel ontdekken ze honderd botten, inclusief een schedel.'Boer Boris en de dino' is hét prentenboek bij 'Triceratops on tour', de spectaculaire Triceratops-tentoonstelling in Naturalis! Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt ook uitgebracht als vertelplaten.Al sinds 2012 werken Ted van Lieshout en Philip Hopman onvermoeibaar aan hun reeks boeken over Boer Boris, Sam, Berend en de boerderij. De twee vormen een waar topduo: Ted ontving in 2009 de Theo Thijssenprijs en in 2022 won Philip Hopman de Max Velthuijsprijs, elk voor hun ontzagwekkende oeuvre. Rond Boer Boris hebben ze een heldere, vrolijke, maar vooral ook warme wereld geschapen. Jonge kinderen zullen de tekeningen op de grote vertelplaten telkens weer willen bekijken - en hun ouders genieten mee.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ted van Lieshout
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025779931
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

In 'Boer Boris en de dino' ontdekt het bekendste boertje van Nederland iets buitengewoons. Dit negentiende deel in de serie van de geprezen prentenboekmakers Ted van Lieshout en Philip Hopman brengt Boer Boris weer in actie. Als hij zijn land omploegt voor suikerbieten, loopt zijn ploeg vast. Wat kan er aan de hand zijn? Tot hun verbazing vinden Boer Boris, Berend en Sam een reusachtig bot in de ploegenschaar! Maar van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot? Samen gaan ze op onderzoek uit en beginnen te graven. Al snel ontdekken ze honderd botten, inclusief een schedel.

'Boer Boris en de dino' is hét prentenboek bij 'Triceratops on tour', de spectaculaire Triceratops-tentoonstelling in Naturalis! Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en wordt ook uitgebracht als vertelplaten.

Al sinds 2012 werken Ted van Lieshout en Philip Hopman onvermoeibaar aan hun reeks boeken over Boer Boris, Sam, Berend en de boerderij. De twee vormen een waar topduo: Ted ontving in 2009 de Theo Thijssenprijs en in 2022 won Philip Hopman de Max Velthuijsprijs, elk voor hun ontzagwekkende oeuvre. Rond Boer Boris hebben ze een heldere, vrolijke, maar vooral ook warme wereld geschapen. Jonge kinderen zullen de tekeningen op de grote vertelplaten telkens weer willen bekijken - en hun ouders genieten mee.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ted van Lieshout
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025779931
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken