De NEEhoorn en de Slangzaam

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Marc-Uwe Kling

Hardback | Augustus 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ruzie in het Heerlijke Hartenwoud?! De NEEhoorn zegt nog steeds NEE en hij heeft ruzie met de WELLES-prinses. Alleen… weten ze allebei niet meer waarover het gaat. Als de KUS-m’n-KONT-hond het allemaal wel even denkt op te lossen, wordt het de NEEhoorn te veel en gaat hij ervandoor. Na een lange wandeling belandt hij in de dichte, donkere jungle waar de Slangzaam zich ontiegelijk aan een tak hangt te vervelen. Welk avontuur de NEEhoorn ook voorstelt, de Slangzaam heeft er geen sssin in… De poezelige NEEhoorn en zijn vrienden zijn terug! Ontmoet in dit vrolijke vervolg van De NEEhoorn nieuwe dieren, waaronder de verveelde Slangzaam. Een nieuw, grappig verhaal van Marc-Uwe Kling om voor te lezen, nog eens voor te lezen, te lachen en te ontdekken. Prachtig geïllustreerd door Astrid Henn en met wederom een spitsvondige vertaling van Jaap Robben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marc-Uwe Kling
Uitgever
Volt
ISBN
9789021463636
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Beschrijving

Ruzie in het Heerlijke Hartenwoud?! De NEEhoorn zegt nog steeds NEE en hij heeft ruzie met de WELLES-prinses. Alleen… weten ze allebei niet meer waarover het gaat. Als de KUS-m’n-KONT-hond het allemaal wel even denkt op te lossen, wordt het de NEEhoorn te veel en gaat hij ervandoor. Na een lange wandeling belandt hij in de dichte, donkere jungle waar de Slangzaam zich ontiegelijk aan een tak hangt te vervelen. Welk avontuur de NEEhoorn ook voorstelt, de Slangzaam heeft er geen sssin in…

De poezelige NEEhoorn en zijn vrienden zijn terug! Ontmoet in dit vrolijke vervolg van De NEEhoorn nieuwe dieren, waaronder de verveelde Slangzaam. Een nieuw, grappig verhaal van Marc-Uwe Kling om voor te lezen, nog eens voor te lezen, te lachen en te ontdekken. Prachtig geïllustreerd door Astrid Henn en met wederom een spitsvondige vertaling van Jaap Robben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marc-Uwe Kling
Uitgever
Volt
ISBN
9789021463636
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
54

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken