De wolven van Arazan

Prijs € 16,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Paperback | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het zeventiende deel van de onverslaanbare reeks 'De Grijze Jager' van John Flanagan dreigt er een mysterieus nieuw gevaar. Woeste reuzenwolven en onverklaarbare gebeurtenissen, dat zijn de angstaanjagende berichten uit Celtica, het buurland van Araluen. Ervaren Grijze Jager Will en zijn leerling Maddie zijn op pad gestuurd om zelf op onderzoek uit te gaan naar deze reusachtige wolvensoort, die uitgestorven zou moeten zijn. Maar wat de Jagers ontdekken is nog vele malen angstwekkender: een tovenares heeft de reuzenwolven in haar macht en is bezig met het opbouwen van een leger. Een leger van woeste levende wezens en... bovennatuurlijke monsters.De series 'De Grijze Jager' en 'Broederband' zijn een wereldwijd succes; de boeken worden inmiddels uitgegeven in dertig landen en in totaal zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

In het zeventiende deel van de onverslaanbare reeks 'De Grijze Jager' van John Flanagan dreigt er een mysterieus nieuw gevaar. Woeste reuzenwolven en onverklaarbare gebeurtenissen, dat zijn de angstaanjagende berichten uit Celtica, het buurland van Araluen. Ervaren Grijze Jager Will en zijn leerling Maddie zijn op pad gestuurd om zelf op onderzoek uit te gaan naar deze reusachtige wolvensoort, die uitgestorven zou moeten zijn. Maar wat de Jagers ontdekken is nog vele malen angstwekkender: een tovenares heeft de reuzenwolven in haar macht en is bezig met het opbouwen van een leger. Een leger van woeste levende wezens en... bovennatuurlijke monsters.

De series 'De Grijze Jager' en 'Broederband' zijn een wereldwijd succes; de boeken worden inmiddels uitgegeven in dertig landen en in totaal zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025778019
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken