Dog Man - De woef van de wildernis

Prijs € 14,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Dav Pilkey

Hardback | November 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Als de bank in de stad beroofd wordt, lijkt er maar één dader te zijn: Dog Man! Baas, Pien Petjeaf en Kleine Karel zetten alles op alles om de onschuld van onze held te bewijzen. Zou het boeventeam van Biggie er iets mee te maken hebben? Ondertussen probeert Dog Man zijn draai te vinden in de hondenbak. Maar de andere honden zijn heel onaardig tegen hem. En van die gemene bewaker hoeft hij ook geen hulp te verwachten… Komt Dog Man ooit nog op vrije voeten? En kan Karel, de gemeenste kat van de wereld, misschien een handje helpen? Een heerlijk Dog Man-verhaal vol humor, avontuur en tekentips, geschreven door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789493189133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Als de bank in de stad beroofd wordt, lijkt er maar één dader te zijn: Dog Man! Baas, Pien Petjeaf en Kleine Karel zetten alles op alles om de onschuld van onze held te bewijzen. Zou het boeventeam van Biggie er iets mee te maken hebben?
Ondertussen probeert Dog Man zijn draai te vinden in de hondenbak. Maar de andere honden zijn heel onaardig tegen hem. En van die gemene bewaker hoeft hij ook geen hulp te verwachten… Komt Dog Man ooit nog op vrije voeten? En kan Karel, de gemeenste kat van de wereld, misschien een handje helpen?
Een heerlijk Dog Man-verhaal vol humor, avontuur en tekentips, geschreven door Dav Pilkey en vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789493189133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken