Dog Man: Moeders mooiste

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Dav Pilkey

Hardback | November 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dog Man is gewond! Daarom moet hij van de dokter een speciale kap op, zodat hij niet op zijn verband kauwt. Maar nu lachen de andere agenten hem uit… Gelukkig komt Kleine Karel met een robo-tastische uitvinding. Ondertussen maakt Karel zich op voor een tv-interview over zijn leven. Hoe werd hij ooit de gemeenste kat van de wereld? Heeft dat misschien iets te maken met zijn ouders…? Daarover gesproken: Karels vader Opa bereidt weer een nare aanval op de stad voor. En het is nog maar de vraag of de Supermaatjes hem dit keer kunnen stoppen… Met natuurlijk weer hartstikke veel tekentips en een briljante vertaling van Tjibbe Veldkamp.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789464530230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Dog Man is gewond! Daarom moet hij van de dokter een speciale kap op, zodat hij niet op zijn verband kauwt. Maar nu lachen de andere agenten hem uit… Gelukkig komt Kleine Karel met een robo-tastische uitvinding.

Ondertussen maakt Karel zich op voor een tv-interview over zijn leven. Hoe werd hij ooit de gemeenste kat van de wereld? Heeft dat misschien iets te maken met zijn ouders…? Daarover gesproken: Karels vader Opa bereidt weer een nare aanval op de stad voor. En het is nog maar de vraag of de Supermaatjes hem dit keer kunnen stoppen…

Met natuurlijk weer hartstikke veel tekentips en een briljante vertaling van Tjibbe Veldkamp.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dav Pilkey
Uitgever
Condor
ISBN
9789464530230
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken