Droomreis Parijs?!

Avonturen van een niet-zo-hippe zangeres

Prijs € 17,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Rachel Renée Russell

Hardback | Oktober 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen! Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!‘Een aanrader voor alle meiden!’ - CooleSuggesties.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026154805
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Droomreis Parijs?! is deel 15 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is vakantie en Nikki verveelt zich. De tour met de Bad Boyz-band is abrupt gestopt. En tijdens een optreden met haar eigen bandje is Nikki bijna van het podium GESTORT. Om je kapot te schamen!

Dan krijgt Nikki een telefoontje: of ze met haar band (lees: crush Brandon en haar vriendinnen) naar Parijs wil komen voor een fotoshoot. PARIJS!! Stad van de liefde! Beter kan het niet, toch? Maar ook roddelkoningin MacKenzie gaat mee. En dat is nog maar één van de problemen. IEIEIE!

‘Een aanrader voor alle meiden!’ - CooleSuggesties.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rachel Renée Russell
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026154805
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken