Het vlammenravijn

Het Vlammenravijn

Prijs € 25,95

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Geronimo Stilton

Hardback | Oktober 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is ontroostbaar. Gewapend met het Zwaard van Licht trekt Geronimo eropuit om Alina te vinden. Al snel komt hij erachter dat Graaf Ravenzwart, de heer van het donkerste duister, er iets mee te maken heeft. En dat kan niet veel goeds betekenen, want Ravenzwart is getrouwd met de kwaadaardige tweelingzus van Florina. Ken je Evilina de Fleur nog uit Fantasia IX? Als zij verschijnt, kun je er zeker van zijn dat het echt levensgevaarlijk wordt!Natuurlijk is ook deze Fantasia te magisch om te missen en hebben we weer allerlei fantasiastische extra's in het boek verstopt. Zet je 3D-bril maar op en grijp je vergrootglas om niets te missen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, De
ISBN
9789085924319
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Fantasia XII - Het Vlammenravijn
Tijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is ontroostbaar. Gewapend met het Zwaard van Licht trekt Geronimo eropuit om Alina te vinden. Al snel komt hij erachter dat Graaf Ravenzwart, de heer van het donkerste duister, er iets mee te maken heeft. En dat kan niet veel goeds betekenen, want Ravenzwart is getrouwd met de kwaadaardige tweelingzus van Florina. Ken je Evilina de Fleur nog uit Fantasia IX? Als zij verschijnt, kun je er zeker van zijn dat het echt levensgevaarlijk wordt!

Natuurlijk is ook deze Fantasia te magisch om te missen en hebben we weer allerlei fantasiastische extra's in het boek verstopt. Zet je 3D-bril maar op en grijp je vergrootglas om niets te missen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geronimo Stilton
Uitgever
Wakkere Muis, De
ISBN
9789085924319
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken