Leren lezen met de Zoete Zusjes leeskoffer

Ik lees met de Zoete Zusjes - Samen lezen met de Zoete Zusjes - Lekker lezen met de Zoete Zusjes

Prijs € 25,00

In herdruk

Ook beschikbaar als:

Hanneke de Zoete

Hardback | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leren lezen is nog leuker met de Zoete Zusjes! Daarom is er nu deze leeskoffer met drie gloednieuwe Zoete Zusjes-titels van oplopend niveau in één leeskoffertje verzameld. Ik lees met de Zoete Zusjes (AVI start) Samen lezen met de Zoete Zusjes (AVI M3) Lekker lezen met de Zoete Zusjes (AVI E3) In ieder boek beleven de Zoete Zusjes Saar en Janna weer allerlei avonturen. En nu kunnen ook de jongste lezers daarvan meegenieten! Met in totaal maar liefst 144 bladzijden leesplezier zullen kinderen in groep 2 en 3 kunnen beginnen met het herkennen en lezen van de eerste letters, woordjes en zinnen. Eerst samen, en dan zelf! Natuurlijk zijn de verhalen weer opgevrolijkt met de leukste illustraties van Iris Boter. En de koffer is voorzien van zilveren glitters. Met zo’n mooi leeskoffer wil ieder kind wel leren lezen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hanneke de Zoete
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043930826
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Leren lezen is nog leuker met de Zoete Zusjes! Daarom is er nu deze leeskoffer met drie gloednieuwe Zoete Zusjes-titels van oplopend niveau in één leeskoffertje verzameld.

  • Ik lees met de Zoete Zusjes (AVI start)
  • Samen lezen met de Zoete Zusjes (AVI M3)
  • Lekker lezen met de Zoete Zusjes (AVI E3)

In ieder boek beleven de Zoete Zusjes Saar en Janna weer allerlei avonturen. En nu kunnen ook de jongste lezers daarvan meegenieten! Met in totaal maar liefst 144 bladzijden leesplezier zullen kinderen in groep 2 en 3 kunnen beginnen met het herkennen en lezen van de eerste letters, woordjes en zinnen. Eerst samen, en dan zelf! Natuurlijk zijn de verhalen weer opgevrolijkt met de leukste illustraties van Iris Boter. En de koffer is voorzien van zilveren glitters. Met zo’n mooi leeskoffer wil ieder kind wel leren lezen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hanneke de Zoete
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043930826
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken