Prutsers en pechvogels

Over historische missers

Prijs € 9,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Tosca Menten, Jozua Douglas

Hardback | Augustus 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe verhalenbundel van de twee grappigste kinderboekenschrijvers sinds de Tachtigjarige Oorlog! Prutsers en pechvogels is de nieuwe verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns. Na het succesvolle Pech onderweg schreven Tosca Menten en Jozua Douglas opnieuw een boek dat perfect aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. Verhalen uit de geschiedenis, maar nu eens niet over heldhaftige keizers, gewiekste uitvinders en sublieme kunstenaars. In deze bundel staan historische missers centraal. Over een brandende pruik, een hinnikend kunstgebit en een rampzalig verlopen ballonvaart. Prutsers en pechvogels bevat spannende verhalen, de oen van de eeuw en (on)wijze spreuken van een onnavolgbaar en nu al historisch duo. De Gouden Grijns: altijd lachen. Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of helemaal zelf vanaf 9 jaar. Met grappige illustraties van Geert Gratama.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tosca Menten, Jozua Douglas
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000373895
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Beschrijving

Een nieuwe verhalenbundel van de twee grappigste kinderboekenschrijvers sinds de Tachtigjarige Oorlog!

Prutsers en pechvogels is de nieuwe verhalenbundel van schrijversduo De Gouden Grijns. Na het succesvolle Pech onderweg schreven Tosca Menten en Jozua Douglas opnieuw een boek dat perfect aansluit bij het thema van de Kinderboekenweek. Verhalen uit de geschiedenis, maar nu eens niet over heldhaftige keizers, gewiekste uitvinders en sublieme kunstenaars. In deze bundel staan historische missers centraal. Over een brandende pruik, een hinnikend kunstgebit en een rampzalig verlopen ballonvaart.

Prutsers en pechvogels bevat spannende verhalen, de oen van de eeuw en (on)wijze spreuken van een onnavolgbaar en nu al historisch duo. De Gouden Grijns: altijd lachen. Een feest om voor te lezen vanaf 7 jaar of helemaal zelf vanaf 9 jaar. Met grappige illustraties van Geert Gratama.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tosca Menten, Jozua Douglas
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000373895
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
248

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken