Rik en Jesper maken er een zooitje van

Prijs € 16,99

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Rik Kleeven, Jesper Weijs

Hardback | Mei 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ bouwen ze erop los en dat leidt tot De Ramp… Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar – er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai. Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis, zoals op de dag van De Ramp. Die heeft iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren… In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rik Kleeven, Jesper Weijs
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043925181
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboek ‘Rik en Jesper maken er een zooitje van’ bouwen ze erop los en dat leidt tot De Ramp…

Rik en Jesper wonen (bijna) naast elkaar – er staat één huis tussen. Dat is op zich niet zo erg, maar helaas woont daar de zure buurman Arie Zemelaar, die een hekel heeft aan kinderen en aan lawaai.

Dat komt slecht uit, want Rik en Jesper bouwen erop los! En dat geeft herrie. En er gaan weleens dingen mis, zoals op de dag van De Ramp. Die heeft iets te maken met een ondergronds gangenstelsel, een flink aantal bizarre bouwwerken en een plaag bijzondere huisdieren…

In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rik Kleeven, Jesper Weijs
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789043925181
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2023
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken