Ssst! De tijger slaapt + vingerpopje

Prijs € 15,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Britta Teckentrup

Hardback | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ssst! De tijger slaapt' is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een leuk vingerpopje.De tijger slaapt...Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven een voor een met een ballon over de tijger heen.De lezer moet helpenMaar de dieren hebben wel hulp nodig. De lezer wordt dan ook aangemoedigd de dieren veilig over de tijger heen te krijgen door te blazen, te aaien, te wiegen en zelfs een slaapliedje te zingen. Zal het alle dieren lukken veilig aan de overkant te komen? En waar zijn die glanzende ballonnen eigenlijk voor? Prentenboek van het Jaar 2018Dit geweldige prentenboek van Britta Teckentrup is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een speciaal vingerpopje van de tijger.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Britta Teckentrup
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025767938
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

'Ssst! De tijger slaapt' is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een leuk vingerpopje.

De tijger slaapt...
Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet wakker maken. Er is alleen een probleem: alle dieren moeten erlangs en ze ligt vreselijk in de weg. Hoe gaan ze dat oplossen? Gelukkig heeft de slimme kikker een idee: alle dieren zweven een voor een met een ballon over de tijger heen.

De lezer moet helpen
Maar de dieren hebben wel hulp nodig. De lezer wordt dan ook aangemoedigd de dieren veilig over de tijger heen te krijgen door te blazen, te aaien, te wiegen en zelfs een slaapliedje te zingen. Zal het alle dieren lukken veilig aan de overkant te komen? En waar zijn die glanzende ballonnen eigenlijk voor?

Prentenboek van het Jaar 2018
Dit geweldige prentenboek van Britta Teckentrup is gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Bij deze editie zit een speciaal vingerpopje van de tijger.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Britta Teckentrup
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025767938
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken