Knoet op avontuur in de natuur

de graancirkels

Prijs € 20,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Knoet woont in een holle boom vlakbij het bos, de weilanden en de graanvelden. Tijdens een van zijn wandeltochten loopt hij zomaar een graancirkel binnen. Zoiets heeft hij nog nooit gezien.Gaandeweg ontdekt Knoet de graancirkels en graancirkelmakers. Knoet neemt je mee in zijn spannende avontuur in de natuur. Hij ziet hoe de graancirkels ontstaan, vindt uit wat hun werking is en leert wat voor graancirkels je allemaal hebt.Knoet, José (de schrijfster) en haar kinderen Jule en Jorien nemen jou mee op ontdekkingsreis met en over graancirkels. Ondervind de rustgevende helende werking van mediteren en mandala's maken met graancirkels. Praat fiets, logeer, kleur en schrijf met jouw zelf gemaakte Knoet.Ontdek zelf hoe leuk Knoet is!

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Knoet woont in een holle boom vlakbij het bos, de weilanden en de graanvelden. Tijdens een van zijn wandeltochten loopt hij zomaar een graancirkel binnen. Zoiets heeft hij nog nooit gezien.

Gaandeweg ontdekt Knoet de graancirkels en graancirkelmakers. Knoet neemt je mee in zijn spannende avontuur in de natuur. Hij ziet hoe de graancirkels ontstaan, vindt uit wat hun werking is en leert wat voor graancirkels je allemaal hebt.

Knoet, José (de schrijfster) en haar kinderen Jule en Jorien nemen jou mee op ontdekkingsreis met en over graancirkels. Ondervind de rustgevende helende werking van mediteren en mandala's maken met graancirkels. Praat fiets, logeer, kleur en schrijf met jouw zelf gemaakte Knoet.

Ontdek zelf hoe leuk Knoet is!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439124
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken