Koen Kampioen gaat voor Oranje

Prijs € 11,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Fred Diks

Hardback | Mei 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Koen Kampioen begint steeds meer zijn draai te vinden bij profclub Stark. Alle extra trainingen beginnen iets op te leveren, want hij mag binnenkort in de basis starten. Tot zijn grote verrassing komt er zelfs een scout van Oranje kijken! Toch heeft hij ook heimwee naar zijn oude vrienden van FC Top. Helemaal als hij geblesseerd raakt en merkt dat niemand tijd heeft om iets leuks met hem te gaan doen. Maar als blijkt dat hij net op tijd fit genoeg is voor de belangrijke wedstrijd, voelt Koen zich al gauw wat beter. En als hij dan ook nog eens wordt verrast door zijn ouders, ziet hij het weer helemaal zitten!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fred Diks
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020669237
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Koen Kampioen begint steeds meer zijn draai te vinden bij profclub Stark. Alle extra trainingen beginnen iets op te leveren, want hij mag binnenkort in de basis starten. Tot zijn grote verrassing komt er zelfs een scout van Oranje kijken!
Toch heeft hij ook heimwee naar zijn oude vrienden van FC Top. Helemaal als hij geblesseerd raakt en merkt dat niemand tijd heeft om iets leuks met hem te gaan doen. Maar als blijkt dat hij net op tijd fit genoeg is voor de belangrijke wedstrijd, voelt Koen zich al gauw wat beter. En als hij dan ook nog eens wordt verrast door zijn ouders, ziet hij het weer helemaal zitten!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fred Diks
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020669237
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken