Koning op een ezel (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book

Nico Ter Linden

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Koning op een ezel is een bijbels verhalenboek voor kinderen vanaf tien jaar, maar veel 'grote mensen' kunnen er ook plezier aan beleven. Nico ter Linden is een meester in het dichtbij brengen van de Bijbel. In zijn fantasie schrijven Lucas en Matteüs na de dood van Jezus hun verhalen samen op, waaronder De verloren zoon, De barmhartige Samaritaan, De geboorte van Jezus, De bergrede en de verhalen over Zacheüs, Lazarus en Maria Magdalena. De prachtige verhalen worden even prachtig geïllustreerd door Ceseli Josephus Jitta. In meer dan zestig tekeningen en collages roept zij een eigenzinnige en aansprekende wereld op die aansluit bij de fantasie van kinderen en een lichte, humoristische en artistieke lading hebben die precies past bij de tekst van Ter Linden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico Ter Linden
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034589
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
33847274 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Koning op een ezel is een bijbels verhalenboek voor kinderen vanaf tien jaar, maar veel 'grote mensen' kunnen er ook plezier aan beleven. Nico ter Linden is een meester in het dichtbij brengen van de Bijbel. In zijn fantasie schrijven Lucas en Matteüs na de dood van Jezus hun verhalen samen op, waaronder De verloren zoon, De barmhartige Samaritaan, De geboorte van Jezus, De bergrede en de verhalen over Zacheüs, Lazarus en Maria Magdalena.

De prachtige verhalen worden even prachtig geïllustreerd door Ceseli Josephus Jitta. In meer dan zestig tekeningen en collages roept zij een eigenzinnige en aansprekende wereld op die aansluit bij de fantasie van kinderen en een lichte, humoristische en artistieke lading hebben die precies past bij de tekst van Ter Linden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico Ter Linden
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034589
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
33847274 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken