Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Swami Kriyananda

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek biedt een blauwdruk voor de toekomst van de kunst, en laat zien hoe kunst een krachtige invloed kan hebben op een betekenisvol bestaan en een positieve levenshouding in de maatschappij. Met inzichtelijke commentaren op de grote musici, kunstenaars en creatieve denkers van onze tijd presenteert het boek een nieuwe benadering van de kunst, een benadering die zowel artistieke uitdrukking als artistieke waardering als creatieve communicatie ziet. J. Donald Walters toont hoe belangrijk het is om jezelf en alle andere dingen te zien als aspecten van een grotere werkelijkheid, evenals het belang van de zoektocht naar een bewuste overeenstemming met die werkelijkheid en het zien van alle dingen als zijnde kanalen voor de uitdrukking van de werkelijkheid.“Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie is een monumentaal werk en zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen. Vooral artiesten zullen er baat bij hebben en zouden zorgvuldig moeten lezen, bestuderen en handelen naar wat in deze bladzijden vervat ligt. Dit boek is naar mijn mening het belangrijkste boek van onze tijd over dit zeer relevante onderwerp.” – Derek Bell“Hier hebben we een boek voor alle kunstenaars die wensen nieuwe hoop en een nieuw bewustzijn aan hun werken toe te voegen. Met Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie geeft J. Donald Walters ons een gids voor de toekomst – onze toekomst als mensen.” – Stephanie SteyerJ. Donald Walters (Swami Kriyananda) is een internationaal bekende auteur, spreker, componist en leermeester van het hoger bewustzijn. Van zijn hand verschenen meer dan zeventig boeken en ruim driehonderd muzikale composities. Hij wordt beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van meditatie en hoger bewustzijn in de hedendaagse wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Swami Kriyananda
Uitgever
Stichting Vrienden van Ananda
ISBN
9789080970243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Beschrijving

Dit boek biedt een blauwdruk voor de toekomst van de kunst, en laat zien hoe kunst een krachtige invloed kan hebben op een betekenisvol bestaan en een positieve levenshouding in de maatschappij. Met inzichtelijke commentaren op de grote musici, kunstenaars en creatieve denkers van onze tijd presenteert het boek een nieuwe benadering van de kunst, een benadering die zowel artistieke uitdrukking als artistieke waardering als creatieve communicatie ziet. J. Donald Walters toont hoe belangrijk het is om jezelf en alle andere dingen te zien als aspecten van een grotere werkelijkheid, evenals het belang van de zoektocht naar een bewuste overeenstemming met die werkelijkheid en het zien van alle dingen als zijnde kanalen voor de uitdrukking van de werkelijkheid.

“Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie is een monumentaal werk en zou verplichte kost moeten zijn voor iedereen. Vooral artiesten zullen er baat bij hebben en zouden zorgvuldig moeten lezen, bestuderen en handelen naar wat in deze bladzijden vervat ligt. Dit boek is naar mijn mening het belangrijkste boek van onze tijd over dit zeer relevante onderwerp.” – Derek Bell

“Hier hebben we een boek voor alle kunstenaars die wensen nieuwe hoop en een nieuw bewustzijn aan hun werken toe te voegen. Met Kunst als een Gids naar Zelfrealisatie geeft J. Donald Walters ons een gids voor de toekomst – onze toekomst als mensen.” – Stephanie Steyer

J. Donald Walters (Swami Kriyananda) is een internationaal bekende auteur, spreker, componist en leermeester van het hoger bewustzijn. Van zijn hand verschenen meer dan zeventig boeken en ruim driehonderd muzikale composities. Hij wordt beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van meditatie en hoger bewustzijn in de hedendaagse wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Swami Kriyananda
Uitgever
Stichting Vrienden van Ananda
ISBN
9789080970243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
181

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken