L.A. Candy Sweet Little Lies

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Lauren Conrad

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nog geen week geleden was het leven van Jane Roberts één feest. De ster van de realityshow L.A. Candy ging uit in de hipste nachtclubs, en de bladen konden geen genoeg van haar krijgen. Tot Gossip 5 dagen geleden die vreselijke foto's publiceerde. Suggestieve foto's van Jane en Jesses beste vriend Brad. Zoenend... Dat er behalve zoenen niets gebeurd is, staat er in dat roddelblad natuurlijk niet bij. Nu is ze halsoverkop naar Mexico gevlucht, maar Jane kan er niet van genieten. Hoe wist die fotograaf dat Brad bij haar was? Iemand moet de pers getipt hebben. Wie kan ze vertrouwen, en wie niet? * Het vervolg op de bestseller L.A. Candy

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lauren Conrad
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020679557
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nog geen week geleden was het leven van Jane Roberts één feest. De ster van de realityshow L.A. Candy ging uit in de hipste nachtclubs, en de bladen konden geen genoeg van haar krijgen.
Tot Gossip 5 dagen geleden die vreselijke foto's publiceerde. Suggestieve foto's van Jane en Jesses beste vriend Brad. Zoenend... Dat er behalve zoenen niets gebeurd is, staat er in dat roddelblad natuurlijk niet bij. Nu is ze halsoverkop naar Mexico gevlucht, maar Jane kan er niet van genieten. Hoe wist die fotograaf dat Brad bij haar was? Iemand moet de pers getipt hebben. Wie kan ze vertrouwen, en wie niet?

* Het vervolg op de bestseller L.A. Candy

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lauren Conrad
Uitgever
Blossom Books
ISBN
9789020679557
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken