Laura's geheim

Prijs € 12,50

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Marieke Otten

Paperback | Juli 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Marieke Otten is psycholoog. Ze hoopt met dit boek duidelijk te maken dat niemand zomaar aan je lichaam mag komen. Ook laat ze zien dat je hulp kunt zoeken als iemand je laastig valt. Ik begrijp het niet, denkt Laura. Paul zegt dat ik bijzonder ben. En dat er iets moois is tussen hem en mij. En daarom raakt hij mij aan. Maar waarom vind ik zijn strelingen dan niet fijn? Waarom voel ik mij vies? Laura is een veertienjarig meisje dat niet zo goed is in wiskunde. Haar buurman biedt aan om haar bijles te geven. Dat is aardig. Maar dan begint de buurman haar overal aan te raken. Laura durft hier met niemand over te praten. Ze gaat zich anders gedragen. Niemand begrijpt haar meer. Totdat ze haar geheim uiteindelijk vertelt. Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI-6.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marieke Otten
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822777
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Beschrijving

Marieke Otten is psycholoog.
Ze hoopt met dit boek duidelijk te maken dat niemand zomaar aan je lichaam mag komen. Ook laat ze zien dat je hulp kunt zoeken als iemand je laastig valt.

Ik begrijp het niet, denkt Laura. Paul zegt dat ik bijzonder ben. En dat er iets moois is tussen hem en mij. En daarom raakt hij mij aan.
Maar waarom vind ik zijn strelingen dan niet fijn? Waarom voel ik mij vies?

Laura is een veertienjarig meisje dat niet zo goed is in wiskunde. Haar buurman biedt aan om haar bijles te geven. Dat is aardig. Maar dan begint de buurman haar overal aan te raken. Laura durft hier met niemand over te praten. Ze gaat zich anders gedragen. Niemand begrijpt haar meer. Totdat ze haar geheim uiteindelijk vertelt.

Dit boek is geschreven voor jongeren, afhankelijk van het taalniveau. AVI-6.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marieke Otten
Uitgever
Tricht, Uitgeverij Van
ISBN
9789077822777
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
93

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken