Loet moet (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ruth Bakker

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sprankelend, verfrissend, vernieuwend&hellipLoet Moet! Dit boek vertelt een van de verhalen die het stoere meisje Loet meemaakt. Loet speelt namelijk het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet van alles. Van haar moeder, van haar juf en van haar vader die helemaal in Amerika woont. Loet wil niks meer moeten. Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen sprankelende wereld. Hier ontmoet ze Oma uit het fotolijstje en vaart ze samen met haar pratende lievelingsknuffel Jenny en alle piratenkinderen naar Amerika. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek… Loet is een nieuw kinderboekenpersonage, maar bestaat al langer in het theater.Loet Moet is een prachtige theatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel van de bekroonde theatermaakster Ruth Bakker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ruth Bakker
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000342853
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
13408115 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Sprankelend, verfrissend, vernieuwend&hellipLoet Moet!

Dit boek vertelt een van de verhalen die het stoere meisje Loet meemaakt. Loet speelt namelijk het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet van alles. Van haar moeder, van haar juf en van haar vader die helemaal in Amerika woont. Loet wil niks meer moeten. Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen sprankelende wereld. Hier ontmoet ze Oma uit het fotolijstje en vaart ze samen met haar pratende lievelingsknuffel Jenny en alle piratenkinderen naar Amerika. Maar dan komt Gekke Tante Toos op bezoek…

Loet is een nieuw kinderboekenpersonage, maar bestaat al langer in het theater.Loet Moet is een prachtige theatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel van de bekroonde theatermaakster Ruth Bakker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ruth Bakker
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000342853
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
13408115 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken