Logboek van Theo Thorbecke (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jeff Kinney

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2019 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Logboek van Theo Thorbecke is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie Het leven van een allerbeste vriend. Voor fans van Het leven van een Loser.Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo om Brams levensverhaal op te schrijven. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier.Maar Bram vindt het boek een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026150128
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
128074566 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Logboek van Theo Thorbecke is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie Het leven van een allerbeste vriend. Voor fans van Het leven van een Loser.

Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo om Brams levensverhaal op te schrijven. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier.
Maar Bram vindt het boek een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026150128
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2019
Bestandsgrootte
128074566 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken