Lopen voor je leven

Prijs € 18,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Els Beerten

Paperback | Januari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Noor is achttien en iedereeen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. Tegen alle twijfels in. Ze loopt, en loopt, en loopt. En ondertussen schieten er flitsen van een andere tijd door haar hoofd. Toen Rosie haar liefste vriendin was en ze met Rosies broer Mattia ging trouwen.Toen Linda nog gewoon Linda was. Tot op een dag alles verschrikkelijk fout liep. Kon je maar de schaar zetten in het leven. Eruit knippen wat je niet bevalt, zoals die dingen waar je vanbinnen dood aan gaat. Maar dan zou Noor misschien nu geen marathon willen lopen. Dan zou ze niet kunnen wat ze nu kan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Els Beerten
Uitgever
Querido
ISBN
9789045100524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Beschrijving

Noor is achttien en iedereeen vindt dat te jong om de marathon te lopen. Maar Noor is een oertalent, snel als de wind, met een enorm uithoudingsvermogen. En ze is koppig. Misschien haalt zij die 42,195 km wel. Tegen alle twijfels in. Ze loopt, en loopt, en loopt. En ondertussen schieten er flitsen van een andere tijd door haar hoofd. Toen Rosie haar liefste vriendin was en ze met Rosies broer Mattia ging trouwen.Toen Linda nog gewoon Linda was. Tot op een dag alles verschrikkelijk fout liep.
Kon je maar de schaar zetten in het leven. Eruit knippen wat je niet bevalt, zoals die dingen waar je vanbinnen dood aan gaat. Maar dan zou Noor misschien nu geen marathon willen lopen. Dan zou ze niet kunnen wat ze nu kan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Els Beerten
Uitgever
Querido
ISBN
9789045100524
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
183

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken