Luca, topscorer van Oranje

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Luca speelt bij KSV Helsen. Hij is de beste speler van zijn ploeg. Daan en Joris spelen in de eerste divisieclub en lachen met Luca. Ook Miranda, op wie Luca een beetje verliefd is, hangt rond bij Daan en Joris. Daan en Luca worden uitgenodigd voor de selectie van Oranje. Dat is tegen de zin van Daan, die met een vals filmpje Luca danig het leven zuur maakt. Samen met zijn vriend Ward weet Luca Daan te ontmaskeren. Hij speelt de sterren van de hemel voor Oranje en hij wordt geselecteerd door een grote club. Acht jaar later. Luca keert terug uit Manchester om het EK te spelen voor Oranje. Hij is de ster, maar wordt toch nog met zijn verleden geconfronteerd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044817911
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Luca speelt bij KSV Helsen. Hij is de beste speler van zijn ploeg. Daan en Joris spelen in de eerste divisieclub en lachen met Luca. Ook Miranda, op wie Luca een beetje verliefd is, hangt rond bij Daan en Joris. Daan en Luca worden uitgenodigd voor de selectie van Oranje. Dat is tegen de zin van Daan, die met een vals filmpje Luca danig het leven zuur maakt. Samen met zijn vriend Ward weet Luca Daan te ontmaskeren. Hij speelt de sterren van de hemel voor Oranje en hij wordt geselecteerd door een grote club.
Acht jaar later. Luca keert terug uit Manchester om het EK te spelen voor Oranje. Hij is de ster, maar wordt toch nog met zijn verleden geconfronteerd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044817911
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken