Lucas en de fotodokter

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Stefan Boonen, B. Vangehugten

Hardback | September 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lucas is uit de bocht gegaan bij het fietsen. Hij moet naar het ziekenhuis gebracht worden en heeft erge pijn aan zijn hand en hoofd. De spoedarts wil dat er foto’s gemaakt worden. Zo komt Lucas terecht op de afdeling radiologie. Daar worden er foto’s gemaakt van hoe hij er aan de binnenkant uitziet. Lucas moet een ziekenhuishemdje aandoen. Hij is best bezorgd en ook een beetje bang voor die grote apparaten. Hoe gaat dat dan, foto’s nemen? Gelukkig voelt hij zich snel weer beter dankzij een buisje in zijn arm en het zakje met geneesmiddel boven zijn bedje. Kinderen weten graag hoe het er in het ziekenhuis aan toegaat. Dit boekje uit de Bij De Hand reeks, geeft kinderen een idee van wat er allemaal gebeurd als ze op de spoedafdeling zijn en hoe de afdeling radiologie eruitziet. Met handige tips en uitleg voor ouders.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stefan Boonen, B. Vangehugten
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811148
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Lucas is uit de bocht gegaan bij het fietsen. Hij moet naar het ziekenhuis gebracht worden en heeft erge pijn aan zijn hand en hoofd. De spoedarts wil dat er foto’s gemaakt worden. Zo komt Lucas terecht op de afdeling radiologie. Daar worden er foto’s gemaakt van hoe hij er aan de binnenkant uitziet. Lucas moet een ziekenhuishemdje aandoen. Hij is best bezorgd en ook een beetje bang voor die grote apparaten. Hoe gaat dat dan, foto’s nemen? Gelukkig voelt hij zich snel weer beter dankzij een buisje in zijn arm en het zakje met geneesmiddel boven zijn bedje.
Kinderen weten graag hoe het er in het ziekenhuis aan toegaat. Dit boekje uit de Bij De Hand reeks, geeft kinderen een idee van wat er allemaal gebeurd als ze op de spoedafdeling zijn en hoe de afdeling radiologie eruitziet. Met handige tips en uitleg voor ouders.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stefan Boonen, B. Vangehugten
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044811148
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken