Maartje en Menno, Deel 1 en 2

avonturen in Mystica; de meester van de duistere toren

Prijs € 15,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Marieke Gombault

Paperback | September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 1 en Deel 2 van de Maartje en Menno serie. In deel 1: Avonturen in Mystica maakt Maartje zich zorgen. Haar vader is op reis en er is iets mis, ze weet het zeker. Samen met Menno gaat ze hem zoeken. Maar dan gaat alles anders dan verwacht. Ze komen terecht in Mystica, het land van de elfen. Samen met de elfenkinderen Elvira en Davino raken ze verstrikt in de strijd tegen de machtige tovenaar Sinistro. De zoektocht naar Maartje's vader en naar Tjanda, het huisdier van Davino en Elvira wordt een reis vol avonturen en gevaren. Is hun nieuwe vriendschap sterk genoeg om Sinistro te verslaan? Wat is de rol van de aardmannetjes in deze strijd en zijn die wel te vertrouwen? Wat is een zwerulaar en hoe hard moet je kunnen rennen om hem te kunnen ontsnappen? En, heel belangrijk, komen ze op tijd bij de tovenaarsrots om Tjanda te bevrijden en het elfenrijk te redden? Je leest het in dit spannende eerste avontuur van Maartje en Menno.In Deel 2: De Meester van de Duistere Toren ziet Davino dat het weer helemaal fout gaat in Mystica. De invloed van slechte magie neemt toe, dat is aan alles te merken. Maar elfenkoning Bernacus denkt dat alles onder controle is en luistert niet naar Davino's waarschuwingen. Wanhopig roept Davino zijn vrienden Maartje en Menno terug naar Mystica. Samen met Pauli, de zoon van de elfenkoning, ontdekken ze dat Sinistro, de kwaadaardige leider van de tovenaars, opnieuw de macht probeert te grijpen. Lukt het hen om Sinistro te stoppen? Ook zonder de hulp van Alaida, de trouwe verdedigster van de goede magie?De strijd tegen de tovenaars voert hen deze keer tot ver buiten de grenzen van Mystica. Naar nieuwe landen met vreemde gewoontes, onverwachte bondgenoten en gevaarlijke uitdagingen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marieke Gombault
Uitgever
De Wolkenlezer
ISBN
9789491048067
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
491

Beschrijving

Deel 1 en Deel 2 van de Maartje en Menno serie.
In deel 1: Avonturen in Mystica maakt Maartje zich zorgen. Haar vader is op reis en er is iets mis, ze weet het zeker. Samen met Menno gaat ze hem zoeken. Maar dan gaat alles anders dan verwacht. Ze komen terecht in Mystica, het land van de elfen. Samen met de elfenkinderen Elvira en Davino raken ze verstrikt in de strijd tegen de machtige tovenaar Sinistro. De zoektocht naar Maartje's vader en naar Tjanda, het huisdier van Davino en Elvira wordt een reis vol avonturen en gevaren. Is hun nieuwe vriendschap sterk genoeg om Sinistro te verslaan? Wat is de rol van de aardmannetjes in deze strijd en zijn die wel te vertrouwen? Wat is een zwerulaar en hoe hard moet je kunnen rennen om hem te kunnen ontsnappen? En, heel belangrijk, komen ze op tijd bij de tovenaarsrots om Tjanda te bevrijden en het elfenrijk te redden? Je leest het in dit spannende eerste avontuur van Maartje en Menno.

In Deel 2: De Meester van de Duistere Toren ziet Davino dat het weer helemaal fout gaat in Mystica. De invloed van slechte magie neemt toe, dat is aan alles te merken. Maar elfenkoning Bernacus denkt dat alles onder controle is en luistert niet naar Davino's waarschuwingen. Wanhopig roept Davino zijn vrienden Maartje en Menno terug naar Mystica. Samen met Pauli, de zoon van de elfenkoning, ontdekken ze dat Sinistro, de kwaadaardige leider van de tovenaars, opnieuw de macht probeert te grijpen. Lukt het hen om Sinistro te stoppen? Ook zonder de hulp van Alaida, de trouwe verdedigster van de goede magie?

De strijd tegen de tovenaars voert hen deze keer tot ver buiten de grenzen van Mystica. Naar nieuwe landen met vreemde gewoontes, onverwachte bondgenoten en gevaarlijke uitdagingen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marieke Gombault
Uitgever
De Wolkenlezer
ISBN
9789491048067
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
491

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken