Maffe meiden (e-Book)

dyslexie vriendelijk

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mirjam Mous

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen met de PrismaDyslexie-serie! Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen. Maud kan gewoon lopen, maar Teddie niet. Ze heeft haar rolstoel de Tedmobile genoemd, naar de Batmobile van Batman, want ze is gek op spannende actiefilms. Voor Maud en Teddie is de Tedmobile de gewoonste zaak van de wereld. Net als zo veel meiden gaan ze samen shoppen, dansen, schaatsen, babysitten en lachen ze heel wat af.Een vrolijke verhalenbundel vol echte meidendingen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
881002 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Beschrijving

Lekker lezen met de PrismaDyslexie-serie!


Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.


Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen. Maud kan gewoon lopen, maar Teddie niet. Ze heeft haar rolstoel de Tedmobile genoemd, naar de Batmobile van Batman, want ze is gek op spannende actiefilms. Voor Maud en Teddie is de Tedmobile de gewoonste zaak van de wereld. Net als zo veel meiden gaan ze samen shoppen, dansen, schaatsen, babysitten en lachen ze heel wat af.
Een vrolijke verhalenbundel vol echte meidendingen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000336845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
881002 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
73

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken