Maffe meiden 4ever maf (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Mirjam Mous

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie   Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.   De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.   Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen. Maud kan lopen, maar Teddie niet. Ze noemt haar rolstoel de Tedmobile, naar de Batmobile van Batman,want ze is gek op actiefilms. De meiden krijgen zelf ook genoeg actie in deze nieuwe maffe bundel. Zo doen ze mee aan een dropping,proberen ze Teddies geheime aanbidder te ontmaskeren en krijgen ze visles van Mauds vader, waarbij ze een wel heel bijzondere vis vangen Een vrolijke verhalenbundel vol echte meidendingen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000339082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1051032 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Lekker lezen ondanks dyslexie

 

Dit ebook uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie.

 

De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt.

 

Teddie en Maud zijn hartsvriendinnen. Maud kan lopen, maar Teddie niet. Ze noemt haar rolstoel de Tedmobile, naar de Batmobile van Batman,want ze is gek op actiefilms. De meiden krijgen zelf ook genoeg actie in deze nieuwe maffe bundel. Zo doen ze mee aan een dropping,proberen ze Teddies geheime aanbidder te ontmaskeren en krijgen ze visles van Mauds vader, waarbij ze een wel heel bijzondere vis vangen Een vrolijke verhalenbundel vol echte meidendingen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Mous
Uitgever
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000339082
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
1051032 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken