Man of the match

Prijs € 5,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Corien Oranje

Hardback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als je op de voetbalschool van SC Heerenveen zit, ben je op de training aanwezig. Wat er ook gebeurt. Al wordt je door de koningin voor de thee uitgenodigt. Al wordt je door aliens ontvoerd naar Mars. Al wordt je beppe honderd jaar en marcheert er een drumband door het bejaardentehuis. Jij bent er voor je team. Je staat op het voetbalveld. Wat er ook gebeurt. Matteo's team moet spelen tegen de voetbalschool van Bayern-München. Een echte wedstrijd Nederlan-Duitsland! Matteo mag aanvoerder zijn en ze zullen zpelen in het Abe Lenstrastadion. Maar op de dag van de wedstrijd viert Matteo's beste vriend zijn verjaardagsfeestje. Wat moet Matteo doen? Kiest hij voor zijn beste vriend of voor zijn team?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Corien Oranje
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431497
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Als je op de voetbalschool van SC Heerenveen zit, ben je op de training aanwezig. Wat er ook gebeurt. Al wordt je door de koningin voor de thee uitgenodigt. Al wordt je door aliens ontvoerd naar Mars. Al wordt je beppe honderd jaar en marcheert er een drumband door het bejaardentehuis. Jij bent er voor je team. Je staat op het voetbalveld. Wat er ook gebeurt.

Matteo's team moet spelen tegen de voetbalschool van Bayern-München. Een echte wedstrijd Nederlan-Duitsland! Matteo mag aanvoerder zijn en ze zullen zpelen in het Abe Lenstrastadion. Maar op de dag van de wedstrijd viert Matteo's beste vriend zijn verjaardagsfeestje. Wat moet Matteo doen? Kiest hij voor zijn beste vriend of voor zijn team?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Corien Oranje
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431497
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken