Markies Kattenpies (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Carry Slee

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tigo vindt Freek, de nieuwe vriend van zijn moeder, maar stom. Want Freek heeft zo'n hekel aan dieren dat Tigo hem stiekem Markies Kattenpies noemt. Zelfs Joris, Tigo's hond, mag van Freek niet mee op vakantie. Ineens lijkt Freek te veranderen: hij neemt Joris mee voor een wandeling. Om aan elkaar te wennen, zegt hij. Zonder hond komt hij thuis... Joris is verongelukt. Tigo is helemaal overstuur. Maar dan vinden zijn vrienden Joris' halsband in de bosjes. Tigo snapt er niks van. Zou Joris toch nog leven?Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048834648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
2487526 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
51

Beschrijving

Tigo vindt Freek, de nieuwe vriend van zijn moeder, maar stom. Want Freek heeft zo'n hekel aan dieren dat Tigo hem stiekem Markies Kattenpies noemt. Zelfs Joris, Tigo's hond, mag van Freek niet mee op vakantie. Ineens lijkt Freek te veranderen: hij neemt Joris mee voor een wandeling. Om aan elkaar te wennen, zegt hij. Zonder hond komt hij thuis... Joris is verongelukt. Tigo is helemaal overstuur. Maar dan vinden zijn vrienden Joris' halsband in de bosjes. Tigo snapt er niks van. Zou Joris toch nog leven?

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048834648
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2016
Bestandsgrootte
2487526 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
51

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken