Prijs | € 12,00 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Specificaties
- Auteur
- Susan Martineau, Hel James
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662555
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2008
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32
Beschrijving
In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende soorten zuivelproducten. Er wordt ingegaan op de verschillende soorten melk, en hoe melk wordt verwerkt tot andere producten als room, boter,yoghurt en kaas. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Susan Martineau, Hel James
- Uitgever
- Corona
- ISBN
- 9789055662555
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2008
- Categorie
- Studieboek
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 32