Met jou ga ik echt niet mee!

Prijs € 14,00

Uitverkocht

Dagmar Geisler

Hardback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Niet met vreemden meegaan!" Herkenbaar voor ouders en voor kinderen. Maar in de praktijk is het niet altijd een vreemde die bijvoorbeeld aanbiedt een kind naar huis te brengen. Wat doe je als kind als je op het schoolplein staat te wachten en die vriendelijke meneer uit de buurt stelt voor je wel even een lift naar huis te geven?? Met jou ga ik echt niet mee! leert kinderen stevig in hun schoenen te staan en dat ze alleen mee moeten gaan met diegene waarmee afgesproken is. Dit boek, met heldere illustraties van Dagmar Geisler, biedt niet alleen een leuk verhaal over een verstandig meisje, maar geeft ouders en verzorgers ook handvatten om kinderen te leren goed op zichzelf te passen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dagmar Geisler
Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789462020382
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Beschrijving

"Niet met vreemden meegaan!" Herkenbaar voor ouders en voor kinderen. Maar in de praktijk is het niet altijd een vreemde die bijvoorbeeld aanbiedt een kind naar huis te brengen. Wat doe je als kind als je op het schoolplein staat te wachten en die vriendelijke meneer uit de buurt stelt voor je wel even een lift naar huis te geven?? Met jou ga ik echt niet mee! leert kinderen stevig in hun schoenen te staan en dat ze alleen mee moeten gaan met diegene waarmee afgesproken is.

Dit boek, met heldere illustraties van Dagmar Geisler, biedt niet alleen een leuk verhaal over een verstandig meisje, maar geeft ouders en verzorgers ook handvatten om kinderen te leren goed op zichzelf te passen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dagmar Geisler
Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789462020382
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
28

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken