Meto. Het eiland

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Y. Grevet

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel twee in de trilogie over Meto, een verhaal dat zowel door literaire recensenten als door jonge lezers zeer gesmaakt en gewaardeerd wordt.Meto en 63 andere jongens leven opgesloten in een huis, afgesloten van de buitenwereld. Ze hebben geen herinneringen aan een leven voor het Huis. De dagelijkse routine verloopt via een strak schema en bizarre regels. Op overtreding van die regels staan strenge lijfstraffen. Meto en zijn vrienden zijn er in dit tweede boek in geslaagd te ontsnappen uit het Huis. De strijd is hard en zwaar, Meto raakt geblesseerd en verliest het bewustzijn. Wanneer hij bijkomt, beseft hij dat hij ernstig gewond is, vastgebonden in een bed, met dichtgeplakte oogleden en geblinddoekt. Waar is hij en waar zijn zijn vrienden? Hoofdpersonage Meto herinnert zich steeds meer en komt dichter en dichter bij het leven dat hij leidde voor het Huis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Y. Grevet
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044813883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Beschrijving

Deel twee in de trilogie over Meto, een verhaal dat zowel door literaire recensenten als door jonge lezers zeer gesmaakt en gewaardeerd wordt.

Meto en 63 andere jongens leven opgesloten in een huis, afgesloten van de buitenwereld. Ze hebben geen herinneringen aan een leven voor het Huis. De dagelijkse routine verloopt via een strak schema en bizarre regels. Op overtreding van die regels staan strenge lijfstraffen. Meto en zijn vrienden zijn er in dit tweede boek in geslaagd te ontsnappen uit het Huis. De strijd is hard en zwaar, Meto raakt geblesseerd en verliest het bewustzijn. Wanneer hij bijkomt, beseft hij dat hij ernstig gewond is, vastgebonden in een bed, met dichtgeplakte oogleden en geblinddoekt. Waar is hij en waar zijn zijn vrienden? Hoofdpersonage Meto herinnert zich steeds meer en komt dichter en dichter bij het leven dat hij leidde voor het Huis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Y. Grevet
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044813883
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
204

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken