Mijn opa de bankrover

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Sjoerd Kuyper

Hardback | Februari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je had erbij moeten zijn toen de opa van Grace de bank overviel. Met zijn wijsvinger in zijn jaszak op het meisje achter de balie gericht, alsof-ie een pistool had. Met z'n lieve ouwe hoofd.De opa van Grace is wel oud, maar niet gek. En hij is ook geen bangerik. Nu moet hij naar een verzorgingshuis, en daar heeft hij bepaald geen zin in. Hij gaat nog liever naar de gevangenis! Als zijn kinderen ook nog eens zijn bankrekening blokkeren, is de maat vol. Samen met Grace smeedt opa een woest plan: hij gaat een bank overvallen. En het lukt! Slimme Grace en onverschrokken opa gaan ervandoor met maar liefst veertienduizendvijfhonderdzesenzeventig euro... het bedrag op opa's rekening. Laat dat nou precies genoeg zijn voor een reis naar Columbia, het land waar Grace vandaan komt!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjoerd Kuyper
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047703174
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Je had erbij moeten zijn toen de opa van Grace de bank overviel. Met zijn wijsvinger in zijn jaszak op het meisje achter de balie gericht, alsof-ie een pistool had. Met z'n lieve ouwe hoofd.

De opa van Grace is wel oud, maar niet gek. En hij is ook geen bangerik. Nu moet hij naar een verzorgingshuis, en daar heeft hij bepaald geen zin in. Hij gaat nog liever naar de gevangenis! Als zijn kinderen ook nog eens zijn bankrekening blokkeren, is de maat vol.

Samen met Grace smeedt opa een woest plan: hij gaat een bank overvallen. En het lukt! Slimme Grace en onverschrokken opa gaan ervandoor met maar liefst veertienduizendvijfhonderdzesenzeventig euro... het bedrag op opa's rekening.

Laat dat nou precies genoeg zijn voor een reis naar Columbia, het land waar Grace vandaan komt!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjoerd Kuyper
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047703174
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken