Mila en Zilver / De vloek van de smaragd (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Jette Carolijn van den Berg

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een spannend avontuur over een oude Egyptische vloekTijdens een logeerpartij bij een bevriende graaf sluipen Mila en Zilver stiekem een loods binnen. Ze ontdekken er een grote luchtballon. Wanneer ze iemand horen aankomen, verstoppen ze zich gauw in de ballon. Voor ze het weten stijgen ze op en maken ze een lange, spannende reis. Boven de woestijn komt de ballon in een hevige storm terecht en stort hij neer. Mila en Zilver gaan op zoek naar water en worden gevonden door de dochter van de Sultan. Ze is wanhopig, want haar familie is onder invloed geraakt van een vloek die haar vader ziek maakt.Mila en Zilver besluiten haar te helpen en raken verzeild in een verhitte zoektocht vol zandstormen, ratelslangen en plotselinge ziektes. Lukt het ze de vloek te doorbreken en de Sultan te redden, of lopen ze nu zelf gevaar?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jette Carolijn van den Berg
Uitgever
Moon
ISBN
9789048819706
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
669392 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Een spannend avontuur over een oude Egyptische vloek

Tijdens een logeerpartij bij een bevriende graaf sluipen Mila en Zilver stiekem een loods binnen. Ze ontdekken er een grote luchtballon. Wanneer ze iemand horen aankomen, verstoppen ze zich gauw in de ballon. Voor ze het weten stijgen ze op en maken ze een lange, spannende reis. Boven de woestijn komt de ballon in een hevige storm terecht en stort hij neer. Mila en Zilver gaan op zoek naar water en worden gevonden door de dochter van de Sultan. Ze is wanhopig, want haar familie is onder invloed geraakt van een vloek die haar vader ziek maakt.

Mila en Zilver besluiten haar te helpen en raken verzeild in een verhitte zoektocht vol zandstormen, ratelslangen en plotselinge ziektes. Lukt het ze de vloek te doorbreken en de Sultan te redden, of lopen ze nu zelf gevaar?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jette Carolijn van den Berg
Uitgever
Moon
ISBN
9789048819706
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
669392 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken