Mini Kinderkookbijbel

Heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nancy McDougall

Hardback | Juni 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12Meer dan 150 onweerstaanbare recepten voor kinderen, met duidelijke stap-voor-stapinstructies en ruim 1000 prachtige foto's. Alles wat uw kinderen - en u - moeten weten om lekker te kokkerellen, vrienden en familie te verrassen en heel veel lekkere dingen te maken. Met informatie over veiligheid in de keuken, het belang van gezond eten en een handig overzicht van kooktermen, kookgerei, ingrediënten en technieken. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, met een duidelijk overzicht van de ingrediënten en de voorbereidings- en bereidingstijd. Sterren geven de moeilijkheidsgraad weer, zodat een recept kiezen heel gemakkelijk is en elk gerecht gegarandeerd lukt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nancy McDougall
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308231
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12

Meer dan 150 onweerstaanbare recepten voor kinderen, met duidelijke stap-voor-stapinstructies en ruim 1000 prachtige foto's. Alles wat uw kinderen - en u - moeten weten om lekker te kokkerellen, vrienden en familie te verrassen en heel veel lekkere dingen te maken. Met informatie over veiligheid in de keuken, het belang van gezond eten en een handig overzicht van kooktermen, kookgerei, ingrediënten en technieken. Elk recept wordt stap voor stap uitgelegd, met een duidelijk overzicht van de ingrediënten en de voorbereidings- en bereidingstijd. Sterren geven de moeilijkheidsgraad weer, zodat een recept kiezen heel gemakkelijk is en elk gerecht gegarandeerd lukt.

6-nov-2012

Naomi Klein

De kinderkook bijbel

Wat een super leuk kookboek! Een absolute aanrader voor een lekkere en gezonde maaltijd. Mijn kinderen ontpoppen zich tot ware chefkoks!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nancy McDougall
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048308231
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken