Mio, mijn Mio (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Astrid Lindgren

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Aan de koning van Het land in de Verte. Degene die je zo lang hebt gezocht, is op weg. Hij reist door dag en door nacht, en hij draagt in zijn hand het teken, de gouden appel. Ik begreep er geen woord van. Maar ik werd zo wonderlijk koud over mijn hele lichaam. Ik haastte me de kaart in de brievenbus te stoppen. Wie was het, die door dag en door nacht reisde? En wie droeg er een gouden appel in zijn hand? Toen keek ik toevallig naar de appel die ik van tante Lundin had gekregen. En de appel was van goud...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Astrid Lindgren
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021677453
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
7502926 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Beschrijving

Aan de koning van Het land in de Verte. Degene die je zo lang hebt gezocht, is op weg. Hij reist door dag en door nacht, en hij draagt in zijn hand het teken, de gouden appel.
Ik begreep er geen woord van. Maar ik werd zo wonderlijk koud over mijn hele lichaam. Ik haastte me de kaart in de brievenbus te stoppen. Wie was het, die door dag en door nacht reisde? En wie droeg er een gouden appel in zijn hand? Toen keek ik toevallig naar de appel die ik van tante Lundin had gekregen. En de appel was van goud...

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Astrid Lindgren
Uitgever
Ploegsma
ISBN
9789021677453
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2017
Bestandsgrootte
7502926 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken