Money Planner

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Renee Lamboo

Hardback | November 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben jij iemand die het overgemaakte spaargeld toch weer terugboekt, of houd jij je – voor even dan – keurig aan je budget? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben geen idee hoeveel geld ze uitgeven aan boodschappen, kleding of gezellige borrels op een zonnig terrasje. Daar komt nu verandering in.De persoonlijke Money Planner van PorteRenee is een geweldige manier om je financiën bij te houden door inkomsten, uitgaven en doelen bij te houden. Zie welke mogelijkheden jouw eigen geld je kan bieden, en creëer het leven waar je altijd al van droomt!De Money Planner is voor iedereen, van student tot ouder, van freelancers tot mensen in loondienst. Ga aan de slag met je eigen centen! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renee Lamboo
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402706338
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Ben jij iemand die het overgemaakte spaargeld toch weer terugboekt, of houd jij je – voor even dan – keurig aan je budget? Je bent niet de enige. Veel mensen hebben geen idee hoeveel geld ze uitgeven aan boodschappen, kleding of gezellige borrels op een zonnig terrasje. Daar komt nu verandering in.

De persoonlijke Money Planner van PorteRenee is een geweldige manier om je financiën bij te houden door inkomsten, uitgaven en doelen bij te houden. Zie welke mogelijkheden jouw eigen geld je kan bieden, en creëer het leven waar je altijd al van droomt!

De Money Planner is voor iedereen, van student tot ouder, van freelancers tot mensen in loondienst. Ga aan de slag met je eigen centen!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renee Lamboo
Uitgever
HarperCollins
ISBN
9789402706338
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken