Morgenrood

Prijs € 24,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Stephenie Meyer

Hardback | Juni 2020 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

15 jaar Twilight Saga! Bella Swan heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Ze wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen. Morgenrood is het verbazingwekkende slot van het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward, dat begon met Twilight, Nieuwe maan en Eclips. In Morgenrood worden de geheimen en mysteries van deze adembenemende serie eindelijk onthuld. Lees de hele serie!TwilightNieuwe maanEclipsMorgenrood

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephenie Meyer
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000374687
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Beschrijving

15 jaar Twilight Saga!

Bella Swan heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Ze wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen.

Morgenrood is het verbazingwekkende slot van het passionele en meeslepende liefdesverhaal van Bella en Edward, dat begon met Twilight, Nieuwe maan en Eclips. In Morgenrood worden de geheimen en mysteries van deze adembenemende serie eindelijk onthuld.

Lees de hele serie!
Twilight
Nieuwe maan
Eclips
Morgenrood

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephenie Meyer
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000374687
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken