Muis aan zee

Prijs € 7,99

Uitverkocht

P. Pontiac

Hardback | December 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is zomer en het is lekker weer. Iedereen viert vakantie en geniet van de zon. Muis ook. Hij gaat naar het strand. De stad uit, de duinen door. Hij loopt over een trap van planken, met een handdoek onder zijn arm. Overal is zand. Maar waar is het strand? Muis beleeft een dagje aan het strand, zoals kleine kinderen dat beleven, maar dan vanuit het perpectief van de kleine muis. Hij ‘surft’ op een meerschuimen ‘surfplank’, stuit op een aangespoelde reuzenkwal, betreedt een zandkasteel waar plotseling water door de gangen spoelt, slalomt tussen meeuwenpoten, eet een afgebroken ijshoornpuntje dat een meisje verliest, gebruikt een stukje sinassappelschilpartje als wind-scherm, eet een gevallen patatje, en valt aan het eind van de dag tevreden in slaap in de veilige duisternis onder een strandpaviljoen op poten, terwijl de zon in prachtige kleuren ondergaat. Geschreven en getekend door Peter Pontiac .

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Pontiac
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047602538
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het is zomer en het is lekker weer. Iedereen viert vakantie en
geniet van de zon. Muis ook. Hij gaat naar het strand. De stad
uit, de duinen door. Hij loopt over een trap van planken, met
een handdoek onder zijn arm. Overal is zand. Maar waar is het
strand? Muis beleeft een dagje aan het strand, zoals kleine kinderen dat beleven, maar dan vanuit het perpectief van de kleine muis.
Hij ‘surft’ op een meerschuimen ‘surfplank’, stuit op een aangespoelde
reuzenkwal, betreedt een zandkasteel waar plotseling water door de gangen spoelt, slalomt tussen meeuwenpoten, eet een afgebroken ijshoornpuntje dat een meisje verliest, gebruikt een stukje sinassappelschilpartje als wind-scherm, eet een gevallen patatje, en valt aan het eind van de dag tevreden in slaap in de veilige duisternis onder een strandpaviljoen op poten, terwijl de zon in prachtige kleuren ondergaat. Geschreven en getekend door Peter Pontiac .

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Pontiac
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047602538
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken