Nieuwe uitdagingen

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Marlies Slegers

Hardback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hockeyteam de sterren. Nieuwe uitdagingen Florine en Julia zitten inmiddels een paar weken in de brugklas en dat is wennen. Er is opeens zo veel meer te doen - huiswerk, feestjes, nieuwe vrienden. En met hockey hebben ze het ook superdruk. Ze zitten nu in de MC1 en er wordt veel van ze verwacht. Extra trainingen, zorgen dat ze goed uitgerust zijn, gezond eten en ook nog eens hockeytraining geven aan een aantal lastige jongetjes. Dan wordt Florine gevraagd om te zingen bij School-Voice, de schoolband. Dat wil ze heel graag, alleen zijn de repetities precies op de avond dat ze ook hockey-training heeft. Hoe zullen haar coach en teamgenootjes hierop reageren? De groep is nog niet zo hecht en sommige meiden lijken wel geheimen te hebben. Zal de vriendschap van Florine en Julia standhouden door alle nieuwe uitdagingen die op hun pad komen?Nadat Marlies Slegers twee keer de hoofdprijs in een schrijfwedstrijd had gewonnen, wist ze het zeker: ze wilde schrijver worden. Sindsdien zijn er vele boeken van haar hand verschenen, waaronder een paar die getipt werden door de Nederlandse Kinderjury.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marlies Slegers
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020699258
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Hockeyteam de sterren. Nieuwe uitdagingen

Florine en Julia zitten inmiddels een paar weken in de brugklas en dat is wennen. Er is opeens zo veel meer te doen - huiswerk, feestjes, nieuwe vrienden. En met hockey hebben ze het ook superdruk. Ze zitten nu in de MC1 en er wordt veel van ze verwacht. Extra trainingen, zorgen dat ze goed uitgerust zijn, gezond eten en ook nog eens hockeytraining geven aan een aantal lastige jongetjes. Dan wordt Florine gevraagd om te zingen bij School-Voice, de schoolband. Dat wil ze heel graag, alleen zijn de repetities precies op de avond dat ze ook hockey-training heeft. Hoe zullen haar coach en teamgenootjes hierop reageren? De groep is nog niet zo hecht en sommige meiden lijken wel geheimen te hebben. Zal de vriendschap van Florine en Julia standhouden door alle nieuwe uitdagingen die op hun pad komen?

Nadat Marlies Slegers twee keer de hoofdprijs in een schrijfwedstrijd had gewonnen, wist ze het zeker: ze wilde schrijver worden. Sindsdien zijn er vele boeken van haar hand verschenen, waaronder een paar die getipt werden door de Nederlandse Kinderjury.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marlies Slegers
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020699258
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken