Nieuwe vrienden (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

John Allison

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Nieuwe vrienden is het eerste deel in de briljante en verslavende graphicnovelserie Giant days, geïllustreerd door Lissa Treiman en Max Sarin. Voor fans van HBO’s Girls. Susan, Esther en Daisy zijn huisgenoten. Al een hele week, en dat komt goed uit, want zonder Daisy en Susan was Esther allang één grote puinhoop geweest, en zonder Esther en Susan was Daisy nooit van haar kamer af gekomen. Susan redt zich overigens prima. Vindt ze. Zolang ze McGraw maar niet tegenkomt. Dit is het leven: doen alsof je volwassen bent, je eigen crappy beslissingen nemen en er wat van proberen te maken. Met je vrienden. En met humor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Allison
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146466
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
173386421 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Nieuwe vrienden is het eerste deel in de briljante en verslavende graphicnovelserie Giant days, geïllustreerd door Lissa Treiman en Max Sarin. Voor fans van HBO’s Girls.

Susan, Esther en Daisy zijn huisgenoten. Al een hele week, en dat komt goed uit, want zonder Daisy en Susan was Esther allang één grote puinhoop geweest, en zonder Esther en Susan was Daisy nooit van haar kamer af gekomen. Susan redt zich overigens prima. Vindt ze. Zolang ze McGraw maar niet tegenkomt. Dit is het leven: doen alsof je volwassen bent, je eigen crappy beslissingen nemen en er wat van proberen te maken. Met je vrienden. En met humor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Allison
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026146466
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2018
Bestandsgrootte
173386421 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken