Ongehoorzaam (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Whitney Gardner

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een groot probleem voor Julia: ze moet nu naar een school waar ze de enige dove leerling zal zijn. Dat valt Julia niet mee. Het enige waar ze nog plezier uit haalt is haar kunst. Ze heeft haar twee moeders beloofd niet meer te taggen, maar ze gaat stiekem door. Dan blijkt dat ze niet de enige vandaal in de stad is. Iemand verandert haar kunstwerken en voegt dingen toe. Voor ze het weet zit ze midden in een graffitioorlog met de politie op haar hielen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Whitney Gardner
Uitgever
Q
ISBN
9789021408446
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
5812286 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
247

Beschrijving

Als Julia ziet dat iemand iets beledigends over haar beste vriendin op een muur van haar school heeft geschreven, spuit ze er met graffiti een mooie (en ietwat illegale) tekening overheen. Door deze goedbedoelde actie wordt ze van school gestuurd. Dat is een groot probleem voor Julia: ze moet nu naar een school waar ze de enige dove leerling zal zijn.
Dat valt Julia niet mee. Het enige waar ze nog plezier uit haalt is haar kunst. Ze heeft haar twee moeders beloofd niet meer te taggen, maar ze gaat stiekem door. Dan blijkt dat ze niet de enige vandaal in de stad is. Iemand verandert haar kunstwerken en voegt dingen toe. Voor ze het weet zit ze midden in een graffitioorlog met de politie op haar hielen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Whitney Gardner
Uitgever
Q
ISBN
9789021408446
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
5812286 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
247

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken