Onoverwinnelijk (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lesley Livingston

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onoverwinnelijk van Lesley Livingston Het spannende vervolg op Onverschrokken Wees moedig, gladiatrix... En op je hoede. Zodra je de liefde van Caesar voor je gewonnen hebt, zul je je de haat van zijn vijanden op de hals halen. Fallon was gewaarschuwd. Nu ze het volk van Rome voor zich heeft gewonnen als Caesars zegevierende gladiatrix, moet ze de prijs daarvoor betalen. Samen met haar krijgszusters belandt ze in een onheilspellend conflict met een rivaliserende gladiatoracademie. Niet alleen Fallons hart - en haar liefde voor Gai - staat op het spel, maar het hart van het hele Romeinse Rijk.Wanneer duister verraad en een verdorven machtsstrijd haar zwaarbevochten vrijheid in gevaar brengen, kan Fallon nog maar één ding doen om haar zusters en zichzelf te redden. Ze zoekt haar toevlucht tot een lang vergeten mythische stam: de Amazones.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lesley Livingston
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000351770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
659 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
265

Beschrijving

Onoverwinnelijk van Lesley Livingston

Het spannende vervolg op Onverschrokken

Wees moedig, gladiatrix... En op je hoede. Zodra je de liefde van Caesar voor je gewonnen hebt, zul je je de haat van zijn vijanden op de hals halen.

Fallon was gewaarschuwd. Nu ze het volk van Rome voor zich heeft gewonnen als Caesars zegevierende gladiatrix, moet ze de prijs daarvoor betalen. Samen met haar krijgszusters belandt ze in een onheilspellend conflict met een rivaliserende gladiatoracademie. Niet alleen Fallons hart - en haar liefde voor Gai - staat op het spel, maar het hart van het hele Romeinse Rijk.
Wanneer duister verraad en een verdorven machtsstrijd haar zwaarbevochten vrijheid in gevaar brengen, kan Fallon nog maar één ding doen om haar zusters en zichzelf te redden. Ze zoekt haar toevlucht tot een lang vergeten mythische stam: de Amazones.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lesley Livingston
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000351770
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2018
Bestandsgrootte
659 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
265

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken