Onze pony's zijn super

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Nicolle Christiaanse

Hardback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor alle paardenmeisjes: een nieuw deel! Nicolle Christiaanse weet precies waar paardenmeisjes van dromen. Zelf is ze ook zo'n meisje geweest. Nu bestaat haar hele leven uit paarden: ze heeft paarden bij haar boerderijtje in Brabant, ze schrijft boeken en artikelen over paarden in Hoefslag junior en maakt stripscenario's voor Penny. De tinker Tobias was heel bang toen hij op de Bleshof kwam. Dank zij de goede zorgen van Bo voelt hij zich nu al veel beter. Maar daardoor durft hij ook meer zijn eigen zin door te drijven. Als Bo op hem rijdt, gaat hij steeds enger doen. Bo wordt er wanhopig van. Dan regelt Reka ook nog eens dat de vier vrienden gaan meedoen aan een wedstrijd. Bij die viertallenproef kunnen ze goed laten zien dat de pony's van de Bleshof super zijn. Maar zal dat wel lukken met Tobias erbij?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicolle Christiaanse
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020674316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Voor alle paardenmeisjes: een nieuw deel!

Nicolle Christiaanse weet precies waar paardenmeisjes van dromen. Zelf is ze ook zo'n meisje geweest. Nu bestaat haar hele leven uit paarden: ze heeft paarden bij haar boerderijtje in Brabant, ze schrijft boeken en artikelen over paarden in Hoefslag junior en maakt stripscenario's voor Penny.

De tinker Tobias was heel bang toen hij op de Bleshof kwam. Dank zij de goede zorgen van Bo voelt hij zich nu al veel beter. Maar daardoor durft hij ook meer zijn eigen zin door te drijven. Als Bo op hem rijdt, gaat hij steeds enger doen. Bo wordt er wanhopig van.
Dan regelt Reka ook nog eens dat de vier vrienden gaan meedoen aan een wedstrijd. Bij die viertallenproef kunnen ze goed laten zien dat de pony's van de Bleshof super zijn. Maar zal dat wel lukken met Tobias erbij?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicolle Christiaanse
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020674316
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken