Op naar Walhalla!

Prijs € 13,75

Uitverkocht

Tristan Boyer Binns

Hardback | September 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het was op een zomerse dag, meer dan 1200 jaar geleden. Het eiland Lindisfarne, ongeveer halverwege de oostkust van Engeland, is in rust gehuld. Er woonden monniken, godsdienstige mannen. Ze woonden in een kerk vol mooie, dure spullen.Plotseling schoven langschepen het strand op. de snelle schepen van de Vikingen! mannen sprongen op het zand. Ze droegen helmen en hielden hun zwaard in de aanslag. De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tristan Boyer Binns
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789062522026
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het was op een zomerse dag, meer dan 1200 jaar geleden. Het eiland Lindisfarne, ongeveer halverwege de oostkust van Engeland, is in rust gehuld. Er woonden monniken, godsdienstige mannen. Ze woonden in een kerk vol mooie, dure spullen.
Plotseling schoven langschepen het strand op. de snelle schepen van de Vikingen! mannen sprongen op het zand. Ze droegen helmen en hielden hun zwaard in de aanslag.

De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tristan Boyer Binns
Uitgever
Biblion / Delubas
ISBN
9789062522026
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken