Op weg

voorbereiding op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen

Prijs € 46,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jenny van der Toorn-Schutte

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voorbereiding op de taalonderdelen van het inburgeringsexamenTekstboek met oefenprogramma onlineOp weg (0 > A1) is de eerste stap waarmee inburgeraars zich op een laagdrempelige manier kunnen voorbereiden op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen. Het boek bevat twintig rijk geïllustreerde lessen, waarin de verschillende onderdelen van het examen worden getraind. Dit gebeurt aan de hand van: 1000 veelgebruikte woorden en begrippen;uitspraakoefeningen, met extra aandacht voor bijzondere klanken;oefenmateriaal voor het geven van antwoorden;eenvoudige schrijfoefeningen.Bij het boek hoort een online oefenprogramma met alle lessen uit het boek, inclusief de geluidsfragmenten. De cursist kan de lessen zelfstandig doorlopen. Ondersteuning door bijvoorbeeld de Nederlandse partner of een docent is wel aan te bevelen.Samen met Onderweg (A1 > A2) biedt Op weg een complete voorbereiding op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen. Wegwijzer bereidt u voor op het KNM-examenonderdeel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgever
Boom Uitgevers Amsterdam
ISBN
9789089536037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Voorbereiding op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen
Tekstboek met oefenprogramma online

Op weg (0 > A1) is de eerste stap waarmee inburgeraars zich op een laagdrempelige manier kunnen voorbereiden op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen.

Het boek bevat twintig rijk geïllustreerde lessen, waarin de verschillende onderdelen van het examen worden getraind. Dit gebeurt aan de hand van:
1000 veelgebruikte woorden en begrippen;
uitspraakoefeningen, met extra aandacht voor bijzondere klanken;
oefenmateriaal voor het geven van antwoorden;
eenvoudige schrijfoefeningen.

Bij het boek hoort een online oefenprogramma met alle lessen uit het boek, inclusief de geluidsfragmenten. De cursist kan de lessen zelfstandig doorlopen. Ondersteuning door bijvoorbeeld de Nederlandse partner of een docent is wel aan te bevelen.

Samen met Onderweg (A1 > A2) biedt Op weg een complete voorbereiding op de taalonderdelen van het inburgeringsexamen. Wegwijzer bereidt u voor op het KNM-examenonderdeel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jenny van der Toorn-Schutte
Uitgever
Boom Uitgevers Amsterdam
ISBN
9789089536037
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken