Op zoek naar Dolfijnen In de jungle

Prijs € 7,50

Uitverkocht

L. Daniels

Hardback | Januari 2002 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jaar lang op zoek naar dolfijnen: voor Jody McGrath gaat haar liefste wens in vervulling. Samen met haar ouders, haar broertjes Sean en Jimmy en de rest van de bemanning vaart ze met het schip Dolphin Dreamer de wereld rond. Een reis vol avontuur, spanning en... dolfijnen. Samen met Brittany, de wetenschapper Jefferson Tayior en haar familie gaat Jody met een kleine boot op zoek naar dolfijnen in de Orinocorivier in Venezuela. Jody weet niet wat ze meemaakt: dolfijnen die tussen de bomen van de jungle door zwemmen, in plaats van op volle zee. De dieren gedragen zich anders en zien er ook heel anders uit dan de zeedolfijnen. Voor Jody maakt dat niets uit. Wanneer een van de boto's, zoals de rivierdolfijnen ook worden genoemd, in gevaar verkeert, komt ze meteen in actie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Daniels
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020674132
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

Een jaar lang op zoek naar dolfijnen: voor Jody McGrath gaat haar liefste wens in vervulling. Samen met haar ouders, haar broertjes Sean en Jimmy en de rest van de bemanning vaart ze met het schip Dolphin Dreamer de wereld rond. Een reis vol avontuur, spanning en... dolfijnen.
Samen met Brittany, de wetenschapper Jefferson Tayior en haar familie gaat Jody met een kleine boot op zoek naar dolfijnen in de Orinocorivier in Venezuela. Jody weet niet wat ze meemaakt: dolfijnen die tussen de bomen van de jungle door zwemmen, in plaats van op volle zee. De dieren gedragen zich anders en zien er ook heel anders uit dan de zeedolfijnen. Voor Jody maakt dat niets uit. Wanneer een van de boto's, zoals de rivierdolfijnen ook worden genoemd, in gevaar verkeert, komt ze meteen in actie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Daniels
Uitgever
Kluitman Alkmaar B.V., Uitgeverij
ISBN
9789020674132
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2002
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken