Overlevers (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Chris Weitz

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners. Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De tieners hebben zich georganiseerd in stammen, en elke stam is tot de tanden bewapend. Jefferson is, een beetje tegen zijn wil, de leider van de Washington Square-familie. Donna, op wie hij in het geheim verliefd is, kent hij al van kleins af aan. Als ze een aanwijzing vinden over een mogelijk geneesmiddel voor de Ziekte, gaan ze op een levensgevaarlijke road trip om de mensheid te redden. Chris Weitz is een Amerikaanse filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy, The Golden Compass van Philip Pullman en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon. Overlevers is zijn eerste roman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Chris Weitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807843
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1137 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Beschrijving

Welkom in New York, een stad die wordt geleid door tieners.

Zij zijn de overlevers van een mysterieuze Ziekte. Nu leven ze in een wereld zonder internet, elektriciteit of andere hulpmiddelen. Voedsel wordt steeds schaarser, het risico op conflicten groter. De tieners hebben zich georganiseerd in stammen, en elke stam is tot de tanden bewapend.

Jefferson is, een beetje tegen zijn wil, de leider van de Washington Square-familie. Donna, op wie hij in het geheim verliefd is, kent hij al van kleins af aan. Als ze een aanwijzing vinden over een mogelijk geneesmiddel voor de Ziekte, gaan ze op een levensgevaarlijke road trip om de mensheid te redden.

Chris Weitz is een Amerikaanse filmproducer en regisseur. Hij regisseerde o.a. About a Boy, The Golden Compass van Philip Pullman en de verfilming van The Twilight Saga: New Moon. Overlevers is zijn eerste roman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Chris Weitz
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021807843
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2014
Bestandsgrootte
1137 Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
328

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken