Papegaaien liegen niet (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Lydia Rood

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Morgen ben ik rijk, denkt Mateo. Hij zet al zijn stiekem gespaarde geld in op een vechthaan, dan kan hij een honkbalhandschoen kopen. Want overdag rommelt zijn maag, maar in zijn dromen is Mateo de honkbalheld van Jinotega. Mateo verliest – meer dan zijn geld en zijn droom. Denis, die wel op honkbal mag, geeft hem een papegaai, maar Mateo wil geen medelijden. Hij voelt dat er een geheim in de lucht hangt. Het is een groot en belangrijk geheim en het gaat over hem. Zelfs Denis wil het niet vertellen. Als zijn vriend wegloopt van huis, gaat Mateo hem achterna... Lydia Rood reisde naar Nicaragua en ontmoette daar veel kinderen. Hun verhalen gaven haar inspiratie voor het spannende verhaal Papegaaien liegen niet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025857400
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
719871 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Morgen ben ik rijk, denkt Mateo. Hij zet al zijn stiekem gespaarde geld in op een vechthaan, dan kan hij een honkbalhandschoen kopen. Want overdag rommelt zijn maag, maar in zijn dromen is Mateo de honkbalheld van Jinotega.
Mateo verliest – meer dan zijn geld en zijn droom. Denis, die wel op honkbal mag, geeft hem een papegaai, maar Mateo wil geen medelijden. Hij voelt dat er een geheim in de lucht hangt. Het is een groot en belangrijk geheim en het gaat over hem. Zelfs Denis wil het niet vertellen.
Als zijn vriend wegloopt van huis, gaat Mateo hem achterna...

Lydia Rood reisde naar Nicaragua en ontmoette daar veel kinderen. Hun verhalen gaven haar inspiratie voor het spannende verhaal Papegaaien liegen niet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lydia Rood
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025857400
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2011
Bestandsgrootte
719871 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken