Piraten van de Lage landen

Prijs € 10,99

Uitverkocht

Peter Smit

Hardback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik ben Claes Compaen. Kom vanaf 1 juni 2010 naar mijn tentoonstelling in het Stadsmuseum van Harderwijk. Dan vertel ik je alles over Hollandse piraten. Ik laat je zien wat ze deden en hoe ze leefden. En geloof me, dat was geen pretje. Je kent misschien wel de spannende piratenfilm The Pirates of the Caribbean, met Johnny Depp, of Kapitein Haak uit de Disney animatiefilm Peter Pan? Maar weet je wel dat er ook tientallen Nederlandse piraten hebben bestaan? In Piraten van de Lage landen lees je hoe ze leefden en welke regels en straffen ze hadden. Wat waren hun wapens waren en hun vlaggen? Waarom kaapten sommigen alleen Spaanse schepen en roofden anderen alles wat ze te pakken konden krijgen? Over de auteur Peter Smit schreef al meer dan 50 kinderboeken. In dit boek doet hij alles uit de doeken over Friese, Hollandse en Vlaamse kapers, piraten en boekaniers. Non-fictie boek voor piratenliefhebbers van alle leeftijden, met prachtige historische illustraties en tekeningen van striptekenaar Typex.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Smit
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047606246
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ik ben Claes Compaen. Kom vanaf 1 juni 2010 naar mijn tentoonstelling in het Stadsmuseum van Harderwijk. Dan vertel ik je alles over Hollandse piraten. Ik laat je zien wat ze deden en hoe ze leefden. En geloof me, dat was geen pretje.

Je kent misschien wel de spannende piratenfilm The Pirates of the Caribbean, met Johnny Depp, of Kapitein Haak uit de Disney animatiefilm Peter Pan? Maar weet je wel dat er ook tientallen Nederlandse piraten hebben bestaan? In Piraten van de Lage landen lees je hoe ze leefden en welke regels en straffen ze hadden. Wat waren hun wapens waren en hun vlaggen? Waarom kaapten sommigen alleen Spaanse schepen en roofden anderen alles wat ze te pakken konden krijgen?

Over de auteur
Peter Smit schreef al meer dan 50 kinderboeken. In dit boek doet hij alles uit de doeken over Friese, Hollandse en Vlaamse kapers, piraten en boekaniers. Non-fictie boek voor piratenliefhebbers van alle leeftijden, met prachtige historische illustraties en tekeningen van striptekenaar Typex.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Smit
Uitgever
Rubinstein Publishing BV
ISBN
9789047606246
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken