Pjotr dyslexie uitgave

dyslexie-uitgave

Prijs € 19,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Jan Terlouw

Paperback | Januari 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pjotrs moeder is al lang dood. Hij en zijn vader zijn de beste vrienden. Dan moet Pjotrs vader naar de gevangenis. Waarom? In woede heeft hij een man neergeslagen die Pjotr aanviel. Nu wordt hij naar Siberië gestuurd. Pjotr gaat hem achterna, een barre tocht te voet dwars door Rusland, een reis die langer duurt dan hij had verwacht. Maar hij geeft de moed niet op, want hij twijfelt er niet aan dat hij zijn vader zal vinden.Jan Terlouw was lid van de Tweede Kamer voor D'66, werd in 1981 minister van Economische Zaken en was acht jaar lang Commissaris van de Koningin in Gelderland. Bij Lemniscaat publiceerde hij elf boeken voor kinderen, die een grote populariteit genieten. Zowel Koning van Katoren als Oorlogswinter ontving hij een Gouden Griffel. De kunstrijder werd bekroond met de prijs van de Nederlandse Kinderjury en Eigen rechter werd genomineerd door de Jonge Jury.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789491638022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Pjotrs moeder is al lang dood. Hij en zijn vader zijn de beste vrienden. Dan moet Pjotrs vader naar de gevangenis. Waarom? In woede heeft hij een man neergeslagen die Pjotr aanviel. Nu wordt hij naar Siberië gestuurd. Pjotr gaat hem achterna, een barre tocht te voet dwars door Rusland, een reis die langer duurt dan hij had verwacht. Maar hij geeft de moed niet op, want hij twijfelt er niet aan dat hij zijn vader zal vinden.
Jan Terlouw was lid van de Tweede Kamer voor D'66, werd in 1981 minister van Economische Zaken en was acht jaar lang Commissaris van de Koningin in Gelderland. Bij Lemniscaat publiceerde hij elf boeken voor kinderen, die een grote populariteit genieten. Zowel Koning van Katoren als Oorlogswinter ontving hij een Gouden Griffel. De kunstrijder werd bekroond met de prijs van de Nederlandse Kinderjury en Eigen rechter werd genomineerd door de Jonge Jury.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Terlouw
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789491638022
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken