Polleke (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Guus Kuijer

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle vijf boeken over Polleke bij elkaar! Polleke heeft een vriendje, Mimoen. Maar zijn geloof en zijn cultuur maken hun vriendschap bijna onmogelijk. Pollekes vader Spiek zwerft over straat en is aan de drugs. En Pollekes meester is ineens de nieuwe vriend van haar moeder ze willen zelfs gaan trouwen Het is niet makkelijk om vrolijk te blijven als zo veel dingen tegen zitten. Maar Polleke geeft niet vlug op. Bovendien is er de boerderij van opa en oma, buiten de stad. Daar komt Polleke tot rust. Ze is er graag, en heeft er zelfs een eigen kalf, dat ze Polleke heeft genoemd! Voor zijn boeken over Polleke kreeg Guus Kuijer een Gouden Griffel, een Zilveren Griffel en de Woutertje Pieterse Prijs. Ook werden de boeken met groot succes verfilmd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guus Kuijer
Uitgever
Querido
ISBN
9789045113814
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
2573959 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Beschrijving

Alle vijf boeken over Polleke bij elkaar!

Polleke heeft een vriendje, Mimoen. Maar zijn geloof en zijn cultuur maken hun vriendschap bijna onmogelijk. Pollekes vader Spiek zwerft over straat en is aan de drugs. En Pollekes meester is ineens de nieuwe vriend van haar moeder ze willen zelfs gaan trouwen
Het is niet makkelijk om vrolijk te blijven als zo veel dingen tegen zitten. Maar Polleke geeft niet vlug op. Bovendien is er de boerderij van opa en oma, buiten de stad. Daar komt Polleke tot rust. Ze is er graag, en heeft er zelfs een eigen kalf, dat ze Polleke heeft genoemd!

Voor zijn boeken over Polleke kreeg Guus Kuijer een Gouden Griffel, een Zilveren Griffel en de Woutertje Pieterse Prijs. Ook werden de boeken met groot succes verfilmd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guus Kuijer
Uitgever
Querido
ISBN
9789045113814
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
2573959 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
484

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken